Okulumuz Hakkında

Y. Uhut Mahallesi Alantepe Sokak No 64 Meram / KONYA
 Fotoğrafı

VİZYON

Kendini ve etrafını sürekli yenileyen, yenilerken de kendi değerlerini koruyabilen nesiller yetiştirerek, çevrede örnek teşkil eden bir okul olmak.

MİSYON

Bilgili, becerikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip bireyler yetiştiriyoruz. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında sürekli gelişimle mükemmele ulaşmaktır.

BAŞARILAR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Beyaz Bayrak Projemiz ile Mavi - Gök Yeşil Yaprak Projemiz okulumuzda başarılı şekilde uygulanarak kabul edilmiş olup, tescil sertifikamız alınmıştır. Okulumuzda Beyaz Bayrak Projesi ve Mavi Gök - Yeşil Yaprak Projesi uygulamaları başarılı bir şekilde devam etmektedir. Nisan 2013 te Meram Belediyesi öncülüğünde yapılan " Meram Okuyor, Okuyunca Kazanıyor " kitap okuma yarışmasında öğrencimiz Ayşe ÇAKIR ilçe çapında 2.lik kazanmıştır. Tablet bilgisayar ile ödüllendirilmiştir. Atık Pil Toplama kampanyasında okulumuz il genelinde 2010 yılında 2. lik 2011 yılında 1. lik elde etmiştir.

Öğretmen

Rehber Öğretmen